Fördelarna med totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att ett och samma företag både tar på sig projekteringen och själva utförandet av ditt byggprojekt. Med andra ord tar det företag som erbjuder totalentreprenad på sig ansvaret för alla delar av projektet. Det betyder att du bara behöver ha kontakt med ett företag i stället för att behöva ha kontakt med flera olika aktörer. Totalentreprenad är helt enkelt ett mycket enkelt och smidigt alternativ för dig som kund. Du får bara en enda faktura att betala, och en enda kontaktperson i stället för flera olika. Tveka därför inte på att vända dig till oss när det gäller detta. Vi sköter hela ditt byggprojekt åt dig och finns alltid här för att svara på dina frågor.

Vi har varit verksamma sedan 2009

Vi är ett företag som har varit verksamma sedan 2009. Vi har därför mer än 10 års erfarenhet av branschen. Under de år vi varit verksamma har vi samlat på oss en gedigen kunskap om den vilket är precis varför vi kan erbjuda den högkvalitativa service vi kan. Genom åren har vi haft väldigt många nöjda kunder! Vill du ha bevis på detta? Då är det bara att kontakta oss så kan vi förse dig med referenser. Faktum är att många av våra kunder hittar till oss genom rekommendationer från vänner och bekanta, personer som tidigare har varit kunder hos oss. Det är något vi är väldigt stolta över!

Vi har kontor i Upplands Väsby

Vi har vårt kontor på Neptunigränd 72 i Upplands Väsby. Har du vägarna förbi? Du är i så fall varmt välkommen att besöka oss. Meddela oss dock gärna i förväg så att vi kan försäkra oss om att någon kommer att vara där för att välkomna dig.