Totalentreprenad Platinia Täby

Platinia AB

Välkommen till Platinia AB! Vi är ett skickligt byggföretag som har vår bas i centrala Stockholm. Vi erbjuder förstklassig totalentreprenad för dig som vill renovera din bostad, förse den med en tillbyggnad eller bygga nytt från grunden. Genom att anlita oss blir processen smidig och du slipper ha med flera olika aktörer att göra när det kommer till ditt byggprojekt. Vi sköter det hela åt dig och säkerställer att resultatet överensstämmer med dina förväntningar. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att ge dig en högkvalitativ service!

Vi bidrar till en bättre miljö

Spom företag bryr vi oss väldigt mycket om miljön. Just därför bygger vi alltid energieffektivt och har som mål att använda miljövänliga material i så stor utsträckning som möjligt. Vi på Platinia AB är också ett företag som källsorterar och återvinner. I allt vi gör strävar vi helt enkelt efter att alltid ha så låga nivåer av utsläpp som möjligt. Anlita oss för att få hjälp av ett klimatvänligt företag!

Totalentreprenad miljövänlig Täby

Vi erbjuder våra tjänster i Stockholmsområdet

Vi på Platinia AB erbjuder våra tjänster i Stockholm med omnejd. Oavsett vilken del av Stockholmsområdet du bor i är du därför välkommen att ta kontakt med oss. Vi siktar alltid på att kunna förse dig med hjälp på snabbast möjliga vis!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify