Vi erbjuder totalentreprenad

Anlita oss för högkvalitativ totalentreprenad. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Totalentreprenad

Söker du efter ett företag som kan förse dig med totalentreprenad? Just detta kan vi göra. Genom att anlita oss slipper du vända dig till flera olika aktörer när det gäller ditt byggprojekt, vi tar helhetsansvaret och sköter all samordning och garanterar att projektet uppnår ett resultat som överensstämmer med vad vi avtalat.

services_icon1

Renoveringar

Behöver ditt hus eller din lägenhet renoveras? Inga problem, det hjälper vi dig mer än gärna med! Med hjälp av oss kan du få din bostad att se ut som ny igen. Du måste inte heller anlita oss för renoveringar av hela din bostad, utan vi finns även här för dig om du bara vill renovera en del av den eller ett enstaka rum. Vi är behöriga för arbete i våtrum, så vi kan även renovera ditt badrum. Andra exempel på renoveringar vi genomför är fasadmålning och köksrenovering.

services_icon1.png

Tillbyggnader

Vill du bygga till något till din bostad? Även detta kan vi i så fall hjälpa dig med. Det kan röra sig om allt från ett extra rum till en balkong eller en altan. Med hjälp av en tillbyggnad blir ditt hem både rymligare och mer estetiskt tilltalande.

services_icon1

Nybyggnationer

Vi tar oss också an nybyggnationer. Du som vill bygga nytt behöver därför bara ta kontakt med oss så kommer vi se till att ge dig den hjälp du vill ha. Detta kan handla om allt från att bygga ett helt nytt hus från grunden, till att bygga en pool eller bastu.