Totalentreprenad tvättstuga Täby

Fördelarna med totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att ett och samma företag både tar på sig projekteringen och själva utförandet av ditt byggprojekt. Med andra ord tar det företag som erbjuder totalentreprenad på sig ansvaret för alla delar av projektet. Det betyder att du bara behöver ha kontakt med ett företag i stället för att behöva samordna med flera olika aktörer. Totalentreprenad är helt enkelt ett mycket enkelt och smidigt alternativ för dig som kund. Du får bara en enda faktura att betala och en enda kontaktperson i stället för flera olika. Tveka därför inte på att vända dig till oss när det gäller detta. Vi sköter hela ditt byggprojekt åt dig och finns alltid här för att svara på dina frågor!

Våra kundbetyg

Vi som driver Platinia har varit verksamma i branschen under många års tid, både som anställda samt med eget företag. Under de år vi varit aktiva har vi samlat på oss en gedigen kunskap om den vilket är precis varför vi kan erbjuda den högkvalitativa service vi kan. Detta speglar även våra höga kundomdömen. Faktum är att många av våra kunder hittar till oss genom rekommendationer från vänner och bekanta, personer som tidigare har varit kunder hos oss. Det är något vi är väldigt stolta över! Vill du ha referenser från tidigare kunder? Då är det bara att kontakta oss så kan vi förse dig med både omdömen och fler bilder än de som du redan hittar här på vår hemsida.

Totalentreprenad exklusivt Täby

Vi har kontor i centrala Stockholm

Vi har vårt kontor på Golvläggargränd 5 i centrala Stockholm. Vi erbjuder dock våra tjänster runtom i hela Stockholmsområdet med omnejd. Oavsett var du är baserad i staden kan du alltså anlita oss. Hör av dig idag för att få en kostnadsfri offert på byggprojektet du planerar!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify